baktimi

Friss info

Pusztító vágy

view:  full / summary

Pillangom 18.

Posted by baktimi on November 28, 2014 at 3:25 PM Comments comments (4)

Üdv újra Néktek!

Köszönöm a türelmet, és külön köszönet Katicának, aki asz-en bombázott levelekkel, így volt aki fenekemet rugdosva ösztönözzön. Kell is, mert sajnos nagyon elfoglalt embertípus vagyok, és imádok írni, azonban millió mást is csinálok/imádok. Valamint rettenetesen szétszórt, feledékeny, folytonosan időhiányos embertípus vagyok, ezért néha szükségem van ösztönzésre. Megkaptam. :D És egy jó hír: a kövi fejezet fele már kész, épp pötyögöm azt is, szóval remélem karácsonyra kaptok új és valószínűleg egyben befejező részt is. Uff, én beszéltem! :D

Aj?nd?kocska

Posted by baktimi on December 25, 2013 at 5:40 AM Comments comments (0)

Boldog Karácsonyt Kívánok!

 

Hoztam egy kis ajándékot, „Egyéb Írásaim” menüpontban legfelül találjátok, a címe:

A nevem Ibiki

Hőseim képeit már megmutattam nektek és elmeséltem, hogy darkos yaoit tervezek velük. Sajnálom, ha csalódást okozom néhány olvasónak, nem lett végül darkos, inkább csak egy kedves kis oneshot kerekedett belőle. Azért remélem, élvezni fogjátok az olvasását legalább annyira, mint amennyire én élveztem az írását.

Jó szórakozást hozzá!  

 

Pillangom 17.

Posted by baktimi on October 15, 2013 at 3:45 PM Comments comments (1)

Üdv újra nálam! 

Frissítettem a Pillangómat, jó szórakozást hozzá! A novella meglepik készülnek, szerintem karácsonyi ajándék lesz belőlük. 

Nem t?ntem el

Posted by baktimi on August 30, 2013 at 5:45 PM Comments comments (4)

Kedves Olvasóim!

Nem tűntem ám el! Pillangó mellett meglepi is készülget. :)

Pillangom 16/b

Posted by baktimi on June 2, 2013 at 7:15 AM Comments comments (0)

Üdv újra kedves olvasóim! :)

Felraktam az új fejezetet, amely wordben apróbetűvel röpke 24 oldal, ezért húzódott el az írás. Bocsánat.

Ezúttal egy kis háttértörténettel leszünk gazdagabbak, remélem nem okozom vele csalódást senkinek. Egyfejezetes oneshot akart lenni a sztorin belül, de valahogy nem megy nekem a rövid történetek írása, fene tudja miért. Mindenesetre kettejük történetét nem tervezem 2 fejezetnél hosszabbra. Párhuzamosan halad a történet Kakashi és Iruka történetével, amely ezután következik majd, és alkalom adtán ismét becsatlakozunk az új párocskánk magánéletébe.

Jó olvasást!

Pillangom 16. fent (lila szinben)

Posted by baktimi on January 21, 2013 at 4:35 PM Comments comments (2)

Sziasztok!

Végre bepötyögtem egy részét annak a csilliónyi irománynak, amelyet egy vastag füzetben írogatok Iruka és Kakashi újabb történetéből. Tudom, megígértem hogy nem kell sokat várnotok, és nem is kellett volna, ha lett volna időm karácsony előtt a gépemen szüttyögni. Amint a mellékelt ábra mutatja, nem sikerült. :D Karácsony, ajándékok, utazgatás, magánélet miegymás, csupa kellemes és szép dolog, amelynek megvolt az a varázsa, amelyért megéri kicsit elhalasztani a pötyögést. Mindezek közben a füzetemben szépen nőtt és gyarapodott a történet. Milyen kár, hogy nincs egy saját bérgépíróm, akinek odaadom a füzetkémet és bepötyögi nekem. Micsoda igények, nemde...? :) 

Szóval itt az új fejezet. Nem lett nagy durranás, talán a téli passzív-depresszív hangulatingadozásaimnak is köszönhető. Talán unalmas is lett, de majd eldöntitek ezt ti. Én élveztem az írását, és közben egy párhuzamos szerelmi szál is elkezdett a fejemben formát ölteni. Gondolom sejtitek kikről van szó, na de pszt... Semmi spoiler.

Az Ibikis beígért oneshot novella is alakul. Most, hogy pillangót feltöltöttem, kicsit rápihenek és Ibiki-samát simogatom inkább a tollammal. :D Habár ki tudja, nálam soha nem lehet tudni a következő pillanatban mit teszek, lehet hogy a másik mellékszállal foglalkozom, talán pillangózom, talán a hattyúmat veszem elő, vagy Hinatát... Meglátjuk. Bárhogy is döntök, bízom benne hogy örömöt szerzek vele magamnak és nektek is. Élvezem az írást, ebben a szürke és szomorú januárban más örömforrásom nem nagyon akad. Mázli, hogyha semmi más nem működik, az én kis novelláim akkor sem hagynak cserben. Nah, olvssatok olvassatok, élvezzétek és aztán írjatok véleményt, de csak finoman a szidalmakkal, érzékeny lelkecském most alacsony rezgésszámban zizeg. 

Puszi!


Sato

Posted by baktimi on November 18, 2012 at 4:40 AM Comments comments (1)

Ó igen, végre összekapartam magam és írtam Szató bácsival. :D

Itt a link >>katt<<

Jó olvasást!

?j ficc

Posted by baktimi on October 21, 2012 at 1:20 PM Comments comments (7)

Helóóó!

A minap olvastam asz-en egy ficcet, Tsunade-sama írta. Narutós univerzumban játszódott, és olyan erős pozitív töltetet kaptam tőle, hogy bezsongtam. Hiszen imádtam mindig is Narutós ficceket írogatni, és újra éreztem azt a zsongást, amit régen. Az új oneshotom, ami már javában íródik (de nem tudom mikor készül el) főszereplője Ibiki lesz, a kínzás és vallatásra szakosodott speciális jounin. Természetesen yaoi lesz a történet, erőteljes és sötét érzelmekkel, á lá baktimi. XD Kedvcsinálónak adok nektek hozzá képeket! Kellemes ábrándozást! :)Pillangom 15. resz

Posted by baktimi on October 4, 2012 at 11:50 AM Comments comments (0)

Hát kész az új fejezet. Amilyen lelkes voltam az elején, és nagy adagot megírtam belőle még akkor, amikor a 14. részt felraktam, olyannyira elcsitult bennem a zsongás, hogy ezért kissé elhúzódott az idő. Bocsi. Valahogy az ősszel együtt jött sok olyan egyéb élmény az életemben (semmi rossz), amelyek elterelték a figyelmem, más hobbik is bekerültek a képbe, plusz a munkám. Most végre visszarázódtam a régi kerékvágásba, élveztem az írást, remélem ti is élvezni fogjátok az olvasását. Már ha van még egyáltalán valaki, aki olvas tőlem bármit is, ugyanis meggyőződésem, hogy összesen talán ha 4 ember jár fel ide olvasni. X'D Segáz, 1 embernek is feltenném amit írok.

A következő fejezetről nem mondok semmit, no spoiler, ne is kérdezzetek. Konkrét terveim vannak, hiszen fejben előre elterveztem elejétől a végéig a történetet, ennek megfelelően haladok szépen lassan előre. Még odébb van a vége, szóval türelmeteket kérem. Nehezemre esik abbahagyni az írását ennek a sorozatnak, ötletem másik új sorozatra vagy akár önálló novellára egyenlőre még nincsen, de majd csak jön az ihlet, nem aggódom. A többi sorozatomat is fogom dédelgetni, ne aggódjatok, hiszen soha nem hagyom félbe amit elkezdtem, csak idő kell és ihlet.

Szóval jó olvasást és zenehallgatást kívánok Nektek!

(És írjatok nekem sok kommentet!)


Puszi 

Sato 3

Posted by baktimi on June 10, 2012 at 4:05 PM Comments comments (0)

Íme a kész reag:

http://animeszerepjatek.hu/jatek.asz?kat=475

Imádtam írni, minden másodpercét élveztem, remélem nem okoz majd csalódást senkinek. Jó olvasást!


Rss_feed