baktimi

Friss info

Pillangom 16. fent (lila szinben)

Posted by baktimi on January 21, 2013 at 4:35 PM

Sziasztok!

Végre bepötyögtem egy részét annak a csilliónyi irománynak, amelyet egy vastag füzetben írogatok Iruka és Kakashi újabb történetéből. Tudom, megígértem hogy nem kell sokat várnotok, és nem is kellett volna, ha lett volna időm karácsony előtt a gépemen szüttyögni. Amint a mellékelt ábra mutatja, nem sikerült. :D Karácsony, ajándékok, utazgatás, magánélet miegymás, csupa kellemes és szép dolog, amelynek megvolt az a varázsa, amelyért megéri kicsit elhalasztani a pötyögést. Mindezek közben a füzetemben szépen nőtt és gyarapodott a történet. Milyen kár, hogy nincs egy saját bérgépíróm, akinek odaadom a füzetkémet és bepötyögi nekem. Micsoda igények, nemde...? :) 

Szóval itt az új fejezet. Nem lett nagy durranás, talán a téli passzív-depresszív hangulatingadozásaimnak is köszönhető. Talán unalmas is lett, de majd eldöntitek ezt ti. Én élveztem az írását, és közben egy párhuzamos szerelmi szál is elkezdett a fejemben formát ölteni. Gondolom sejtitek kikről van szó, na de pszt... Semmi spoiler.

Az Ibikis beígért oneshot novella is alakul. Most, hogy pillangót feltöltöttem, kicsit rápihenek és Ibiki-samát simogatom inkább a tollammal. :D Habár ki tudja, nálam soha nem lehet tudni a következő pillanatban mit teszek, lehet hogy a másik mellékszállal foglalkozom, talán pillangózom, talán a hattyúmat veszem elő, vagy Hinatát... Meglátjuk. Bárhogy is döntök, bízom benne hogy örömöt szerzek vele magamnak és nektek is. Élvezem az írást, ebben a szürke és szomorú januárban más örömforrásom nem nagyon akad. Mázli, hogyha semmi más nem működik, az én kis novelláim akkor sem hagynak cserben. Nah, olvssatok olvassatok, élvezzétek és aztán írjatok véleményt, de csak finoman a szidalmakkal, érzékeny lelkecském most alacsony rezgésszámban zizeg. 

Puszi!


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

2 Comments

Reply baktimi
12:41 PM on January 26, 2013 
De édes vagy! o(*-*)o Na majd lehet hogy nyáron igénybe veszlek. XD Köszönöm szépen :-) *megölelget*
Reply Zelamar
12:23 PM on January 22, 2013 
Ha az segít, én szívesen begépelem a történeteket. :D