baktimi

Kommentek

Ez az üzenőfal :D

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

153 Comments

Reply micu
5:30 PM on December 2, 2017 
Szia szeretném kérdezni hogy a szárnyak cimű irást mikor fogod folytatni mert már nagyon kiváncsi vagyok. Az Anita Blake sorozat egyébként az egyik kedvenc sorozatom.
Előre is köszönöm a választ.
Reply baktimi
3:41 PM on November 14, 2017 
És itt megtalálod ömlesztve az összeset, a téged szeretnélek is és a többi is:
http://www.ppk.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/
Reply micu
12:45 PM on November 14, 2017 
Elnézést véletlen kétszer elküldtem az üzenetet.
Reply micu
12:44 PM on November 14, 2017 
Szia
Nagyon tetszenek a történeteid és már régóta. Előszőr az anime fanfiction syte oldalon láttam az írásaid és mindegyik tetszett.
Szeretném kérdezni hogy a többi történetedet (amik nincsenek itt fen) hol tudom megtalálni vagy eltudnád e nekem küldeni emailon?
Nagyon megköszöném már olyan rég óta akarnám újra olvasni a történeteidett.
Ezen a két emailon vagyok elérhető: [email protected] és [email protected] Valamikor a freemail nem múködik nekem.
Nagyon és előre is köszönöm a választ.
Reply micu
11:37 AM on November 14, 2017 
Szia
Meg szolni szeretnék hogy a Téged szeretnélek irásodatt nem tudom megnyitni.
Előre is köszönöm a választ.
Reply micu
11:20 AM on November 14, 2017 
Szia
Nagyon tetszenek a történeteid és már régóta. Előszőr az anime fanfiction syte oldalon láttam az írásaid és mindegyik tetszett.
Szeretném kérdezni hogy a többi történetedet (amik nincsenek itt fen) hol tudom megtalálni vagy eltudnád e nekem küldeni emailon?
Nagyon megköszöném már olyan rég óta akarnám újra olvasni a történeteidett.
Ezen a két emailon vagyok elérhető: [email protected] és [email protected] Valamikor a freemail nem múködik nekem.
Nagyon és előre is köszönöm a választ.
Reply Kurenai
5:51 AM on October 9, 2017 
Szia! Most mutatta egy barátnĹ?m az oldaladat, tegnap elĹ?tt, Ă©s már el is olvastam a PillangĂłt. Lenyűgözött Ă©s nagyon várom a folytatását :) megyek is Ă©s olvasok mĂ©g valamit, amĂ­g várok ;)
Reply Heizer Diana
7:14 AM on January 31, 2017 
Minden egyes torténeted, amit eddig olvastam toled a maga módján elképesztoen kulonleges és mégis tanulságos volt. Elsoként a Szívdobbanások címu ficedre találtam rá, amit egyszeruen imádtam, mert nem csak az elképeszto szex jelenetek megjelenítése benne a lényeg, annál mélyebb lelki tartalom húzódik mogotte. Nagyon remélem, hogy mielobb folytatod, mert lenyugozo az a torténet :) Ezután egybol kutatni kezdtem a tobbi torténeted után, és sorba haladva mindegyiket ledaráltam. A Pillangótól kezdve a Hold árnyékábantól egészen a Hyuuga klán cseresznyevirágáig meg sem álltam. A torténeteid egyszerre izgalmasak, mégis kikapcsolnak a mindennapokból fogságba ejtenek és egészen addig nem eresztenek, amíg a végére nem ér az ember lánya. Van a torténeteidnek egyfajta sotét alaphangulata ami kellemes borzongást csempész a storyjaidba, mégis ezen felul olyan lelkiekben mély dolgok húzódnak a háttérben, hogy az egyik kedvenc írómmá váltál. Turelmetlenul várom a Szívdobbanások folytatását, alig várom, hogy megtudjam mi lesz a vége Hinata szerelmi kalandozásának.
Reply Egy imádód :)
12:24 PM on May 21, 2016 
ÁHHHHHHHHHHHHHHH imádommmmmmmm nagyonnnnnnnn eszméletlenek az írásid :) nagyon tetszik föleg ez :)
Reply Tensita
4:52 PM on February 9, 2015 
Kedves baktimi!

Talán már régen írnom kellett volna neked, viszont valahogy csak most jutottam el idáig. :))
Már nagyon régóta olvasom a történeteidet, rendszeres visszajáró látogatója vagyok a régebbi oldaladnak, és ennek az újabbnak is. Még akkor ?fedeztelek fel?, mikor az AFS-re elkezdted föltölteni az ?Itachi magánya? című kis írásodat, mely azóta is a kedvencem. Azt hiszem, neked köszönhetem, hogy az ItaSaku lett az egyik legkedvesebb párosom, ugyanis ezután a történet után kezdtem el csak igazán rajongani értük.
Hát igen, nekem is volt egy ilyen korszakom? Volt egy olyan időszak, amikor csak nekik éltem, a rózsaszín hajú lányt el sem tudtam volna képzelni mással, csak ezzel a félelmetes, S rangú, dögös bűnözővel ? aki talán nem is annyira rossz fiú. Máig a kedvenc párosaim közé tartoznak.
(Erre a történetedre írtam is egy ?komoly? kritikát, melyet nem igazán reklámoznék. Mindig elmosolyodok rajta, mikor visszaolvasom. Nem is tudom, hogy komolyan gondoltam-e én azt és hogy pontosan? mire is gondoltam közben. Nagyon be lehettem indulva, 11-12 éves fejjel? Tudom, hogy az Itachi magánya 18 karikás, de hát? Most komolyan! Ki tartja be a szabályokat? Igazi lázadó voltam. :D)

Nemrégiben én is megpróbálkoztam az írással és született egy történet Kakashi, Sakura és Iruka ?páratlanjáról?. :D Igaz, még csak az első fejezet van nagyjából-teljesen-majdhogynem kész.
Azért mondom el, mert ezt a sztorit elsősorban a te írásaid ihlették. 18as? Elég fülledt a hangulat benne, szinte végig. Durva nyelvezet, meg miegyéb?
Nem raktam fel még sehova, nem tudom, hogy egyáltalán fel fogom-e rakni bárhova is, viszont neked nagyon szívesen elküldeném ? amennyiben érdekel.

Örülök, hogy végre írtam neked! Köszönöm, hogy elolvastad! És ha érdekel a történetem, csak add meg az e-mail címed, elküldöm rá. : )
Reply baktimi
10:45 AM on December 21, 2014 
Köszönöm, édesek vagytok! :)

Kara: az a játék elhalt, de egy befejező részt kizárólag a jakuzával fogok írni hozzá nemsokára.
Reply Kara
12:23 PM on December 16, 2014 
Kedves baktimi!!!
Nem is tudom hol kezdjem....
Az az igazság, hogy egy régebbi történetebe szerettem bele, amit timcsiikee-vel írtál közösen, Ha a sötét szív megdobban-ba.
Már régebb óta keresgélek utána és várom a folytatást, de eddig semmi eredménye :(
Most, hogy megtaláltalak érdeklődöm, van-e remény, hogy megtudjam mi lett a sztori vége. Vagy hogy egyáltalán van vége.
Remélem tudsz segíteni.
Puszil
Kara
Reply Steffl
11:49 AM on November 29, 2014 
Szia!
Megérte várni az új részre, bár azért remélem, hogy a következőre nem kell majd ennyit 😏 Nagyon szépen alakulnak itt a dolgok és végre mind a ketten -ha egymásnak még nem is, de maguknak legalább- kezdik "bevallani", hogy mit is éreznek a másik iránt. Shantalban nagyon kellemesen csalódtam és örültem neki. Köszi, hogy olvasthattam és várom a folytit
Reply Zazu
3:57 AM on November 29, 2014 
Nagyon örültem mikor láttam van új rész. Csak úgy peregtek a sorok. :D Szépen fejlődik a kapcsolatuk. Úgy látom elérkeztek a mézeshetek. :) Érdekes volt követni, Kakashi fejlődését ez idő alatt. Ugye először elfojtotta hogy Iruka tulajdonképpen férfi, undorodott ettől, és talán magától is. Mostanra meg teljesen elfogadta. Shantal ajándéka hogy ily módon "avatkozott" közbe, tetszett is meg nem is. Bedrogozta, és tálcán kínálta fel a fiának, ami nem igazán nyerte el a tetszésem. De ennek hála, megváltozott a viszonyuk :) Köszönöm az új fejezetet.
Reply baktimi
5:31 AM on March 22, 2014 
Köszönöm szépen, ez most nagyon jólesett :)
Reply agee
12:50 PM on March 18, 2014 
Szia!Most tévedtem ide az oldaladra és egy végtében el is olvastam mind a 17-részt.
Huhh ..azt kell hogy mondjam imádom minden egyes sorát,a szereplőket,és a történetet.
Nagyon érdekfeszítő és lebilincselő történet,alapvetően nem szeretem a Narutos ficiket de itt nagyon aranyos, könnyed, vicces, bohókás.
A két főszereplő pedig belopta magát a szívembe,az elején Kakashit az erőszakossága miatt nem szerettem de ahogy kezd másképp érezni Iruka iránt egyre inkább megszeretem.Remélem hamarosan folytatod a történetet most megyek olvasni a többi írásod.
Egy másik oldalon olvastam a Téged szeretnélek-et (annak a révén kerestem rá az íróra,így tévedtem ide) igazi könnyed humoros kikapcsolódás volt számomra. Köszönöm:)))
Reply yuki
10:49 AM on December 25, 2013 
juuuuuj
rövid volt :(((
en meg uugy olvastam volna 2-3 ora hoszaig :)
de nagyon tetszett szuper volt. talan meg lehetne folytatasa???
föleg igy karacsonyra köszönöm :)

Kellemes ünnepeket kivanok .. es köszönöm hogy enyi csodalatos törtenetet olvashattam töled es remelem a következö evben is varhatom a fantasztikus irasaidat ( bocsi nincs ekezetem)
Reply Yasha1
4:10 PM on December 4, 2013 
Nagyon várom a folytatást ! Imádom! Remélem hamar folytatod!
Reply Steffl
2:48 PM on November 3, 2013 
Szia! Huh, hát tudom én, hogy a jó munkához idő kell, de egy kicsit sokat kellett várni erre a fejire. És ez nem panasz, csak megállapítás és ne haragudj érte :) Viszont én valahogy úgy éreztem, hogy ez most egy átvezető rész lett, nem? Köszönöm, hogy olvashattam :)
Reply Zazu
3:24 PM on November 1, 2013 
Egyre izgalmasabb. Kíváncsi vagyok ki lehet a zaklató és miért teszi. Mi a célja? (Remélem nem lesz semmi baja egyiknek sem.) A kapcsolatuk is szépen fejlődik. Menthetetlenül egymásba estek...XD Szépek együtt. Köszönöm a friss fejezetet!!!!
Reply baktimi
1:37 PM on October 6, 2013 
(Bogyónak már elküldtem amit kért akkor, amikor írt nekem, csak jelezném.) :)
Reply bogyó
7:23 AM on July 31, 2013 
Kedves Baktimi!
Nagyon szeretem a történeteidet és az írásaidat. Szerintem csodálatosan tudod visszaadni a szereplők érzéseit és gondolatait. Nem válnak vontatottá a történeteid, a cselekmény nem laposodik el és mindig tudsz újat nyújtani:))

Lenne egy kérdésem/kérésem: az animeszerepjáték oldalon volt egy történet, melynek az egyik karaktere Raphael arkangyal volt. Azt szeretném kérdezni, hogy az még fenn van-e és csak én voltam béna, vagy lekerült. És ha lekerült, akkor elküldenéd-e nekem a játékot, ha megvan neked. Nem tudom, hogy lehet-e ilyet kérni:))
Az e-mail címem még egyszer: [email protected]
Köszönöm, és még egyszer gratulálok a történeteidhez.
Puszi:
bogyó
Reply baktimi
4:36 PM on July 16, 2013 
Kedvenc Olvasóm! (És Olvasóim) :) Már füzetben félig kész az új fejezet, szóval haladok, és közben írom az Ibikis egyfejezetest is, még a nyáron fel akarom pakolni azt is. Nem mondok határidőt, mert képtelen vagyok betartani azt. Inkább majd ha már a begépelésnél tartok, akkor jelzem Nektek, hogy nagyjából mikorra pötyögöm be és töltöm fel. Puszi mindenkinek, és jó nyarat!
Reply Zelamar
1:17 PM on July 16, 2013 
Kedvenc Íróm!

Mikorra várható újabb történet Tőled?
Reply baktimi
5:47 PM on July 3, 2013 
Lissa: köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Eszembe sem jutott volna ezt a párosítást megírni, akkor ütött szöget a fejembe a dolog, amikor azon gondolkoztam, ki is legyen az új testőr. Legyen erős, és jó kiállású, menő pasi. Na, melyik ninja ilyen Konohában? Hm... És akkor Genma mellett döntöttem. Genma a kúl csávó. Ez a kúl csávó olyannyira a kedvenceim közé tartozik, hogy nem bírtam megállni, amikor betettem az édes kis szöszi Naruto mellé főnöknek. Jaj, olyan szuper darkos történetek sora jutott eszembe kettőjükhöz, de aztán inkább egy kicsit könnyedebb történetet írtam nekik, mert nem akartam a fő történetszálat elhomályosítani, talán majd legközelebb egy önálló ficcben. ;-)

Edina: köszönöm, tündér vagy! Egy novellám megjelent már, az Ulpius kiadta ekönyv formátumban, de nem mentem sokra vele. Mindenesetre nem adom fel, imádok írni, és talán egyszer eljutok odáig az életben, hogy kiadják egy írásomat. Azt hiszem, akkor majd elmondhatom magamról, hogy -igeen, ezt is megcsináltam!-. Addig pedig szorgosan írom amit írok, és piszkosul élvezem. :-)
Reply Edina
3:56 PM on July 1, 2013 
Kedves Baktimi! Kedvenc virtuális írom vagy! Elképesztő, hogy milyen érzéked van az íráshoz! Remélem sosem adod fel, sőt talán komolyabban is belevágsz és egyszer egy mester művedet már nem csak a neten olvashatom! Csak így tovább! :)
Reply Lissa
12:11 PM on June 24, 2013 
Köszönöm a frissítést! Igazából már régebben elolvastam, (még mikor felraktad :D) de hogy írjak is hozzá, csak most jött össze. Nagyon tetszik az új páros és várom hogy fog alakulni az ő kapcsolatuk is alakulni *-* Igazából a párosítástól tartottam, hiába igazán nagy NaruSasu fan vagyok DE gondolhattam volna, hogy amit te összeraksz az csak jó lehet. Úgy érzem nagyon hamar megfogom őket (is) szeretni^^
Továbbra is sok ihletet neked, és persze pihenést ebbe a rettentő melegben :)
Reply Zelamar
3:32 PM on June 10, 2013 
:-) Számíthatsz rám!
Reply baktimi
9:52 AM on June 7, 2013 
Zuzo: igyekszem, igyekszem, köszönöm, hogy írtál :)
Steffl: *-* Örülök, hogy levettelek a lábadról! Naruto édesen hülye, ahogy már megszoktuk, de reméljük a legjobbakat. Köszönöm a kommentet :)
Zelamar: olyan édes vagy, szeretem ahogy noszogatsz engem, valahogy pont ráéreztél, mikor van szükségem egy kis löketre. Köszönöm :) Szívből örülök, hogy tetszett!
Zazu: köszönöm a kommentet, nagyon boldoggá tesz, hogy örömet szerezhetek a pötyögéseimmel. :)
Reply Zazu
6:16 AM on June 4, 2013 
Köszönöm az új fejezetet. Azt hiszem nem én voltam az egyetlen aki izgatottan olvasta részt. Nagyon szeretem Narutot, aranyos és őszinte karakter. Szokatlan párost alkot Genmával, de nagyon tetszik.
Reply Zelamar
12:47 PM on June 3, 2013 
Megérte várni! Fantasztikus lett ez a fejezet! :-) Egyszerűen IMÁDOM!!!!!!!!!! Gratulálok hozzá!!! :-)
Reply Steffl
7:44 AM on June 3, 2013 
Szia!
Imádom ezt a történetet még mindig, de ezzel a fejezettel most teljesen levettél a lábamról! Annyira imádni való volt benne Naruto és Genma is, hogy az elmondhatatlan, remélem, hogy azért előbb-utóbb Naruto is rádöbben, hogy nem csak barátként szereti a társát. Remélem a másik páros is rendben lesz és nem választod el gonosz módon őket :) Köszi, hogy olvashattam.
Reply zuzo
7:08 PM on June 2, 2013 
Nagyon tetszett, köszönöm. Mint mindig, most is varázsos volt. Remélem, hogy ténleg megkapjuk a kövi fejezetet nagyon hamar:).
Reply Zelamar
4:30 PM on May 8, 2013 
Yupíííííí!!!!! :D Ez nagyszerű! Köszi szépen! :D
Reply baktimi
3:44 PM on May 8, 2013 
Kedves Zelamar: annyira jó, hogy noszogattok, így amikor felnézegetek ide (mert majdnem minden nap fellesek), akkor késztetést érzek az íráshoz. Nos, a mellékszálat írom, nagy része már a füzetben kész, és esténként pötyögtetem be a gépbe. Nem ígérek semmit, de talán nem vezetek félre senkit, ha azt mondom, hogy 1 héten belül fel tudom tölteni. Egyfajta alternatív pillangóm fejezet lesz, 16/b néven.
Reply Zelamar
1:03 PM on May 8, 2013 
Helló kedvenc történeteim kreatív Szerzője! :-)

Mikorra várható a Pillangóm következő fejezete? Sűrűn látogatom az oldalt, de eddig nincs változás. :-(
Reply baktimi
11:00 AM on April 2, 2013 
Kedves nono! Köszönöm szépen *pirul* Hát sajnos elavultak a linkek, és már én magam sem emlékszem milyen zeneszámok voltak, de amint lesz időm, megpróbálom kijavítani, köszönöm hogy szóltál! :-)
Reply nono
8:18 PM on March 19, 2013 
Szia!
Most fejeztem be a Pusztitó vágy olvasását. Nagyon jó lett! Gratulálok! :) :D Nagyon tetszik az írásmódot! :) Az egész tetszik, annyi kis szépséghibával, hogy a zenés linkekből nem lehet az összeset megnyitni, mert vagy nem létezik már, vagy privát videó lett. Pedig nagy ötlet, hogy zenét is adsz hozzá :))
Reply baktimi
4:30 PM on March 8, 2013 
Kedves Yasha! Köszi, örülök hogy szereted az írásaimat. :) Bevallom, amikor elkezdtem olvasni a Kakashi-Sakura párosról az ötleted, a szokásos ellenérzés ébredt bennem, de amikor felvázoltad, hogy darkos Kakashi, aki hirtelen apává avanzsálódik... Felkeltette az érdeklődésemet. Az ötletet elteszem a dobozkámba, és ha megérlelődött, akkor előveszem! Köszi a tippet! :)
Reply Yasha1
6:49 AM on March 8, 2013 
Egyszerűen imádom az írásaidat! Kakashi és Iruka forever! De nagyon kíváncsi lennék egy Kakashi és Sakurára is tőled (gonoszbol megenyhült Kakashi és azt hiszem megfejelném a számítógépasztalt a te leírásodban , ahogy Kashi megtudja, hogy apa lesz). Nem gondolkodsz majd egy ilyen sztorin is?? Légyszi "nagy bociszemeket mereszt rá" Még egyszer gratula az írásaidhoz és nagyon várom a folytikat! :)
Reply baktimi
10:31 AM on February 28, 2013 
De aranyos vagy! Köszönöm szépen :)
Reply Sayako
7:12 PM on February 16, 2013 
Szia! Eddig is olvastam a történeteidet, /am egy 'kicsit' KakashixIruka fan vagyok:DD/ és azt hiszem, ez a kedvencem.^^ Nem is tudok mit írni különösebben, egyszerűen imádom.*--*
Reply baktimi
9:40 AM on February 10, 2013 
Szia! Azt is olvastam, meg a Micah címűt is. Nem voltak rosszak, de csupán csak kiegészítő novellák voltak, és nem új AB kötet. Abból már rég jelent meg új. Sajni.
Reply Daróczi Zsuzsanna
6:19 AM on February 10, 2013 
Szia A végzetes flört(Flirt) ez a 18 kötete az Anita Blake kötetnek.
Reply Daróczi Zsuzsanna
6:13 AM on February 10, 2013 
Szia baktimi!
Anita Blake történeteket én is szeretem mindegyik könyvet olvastam nagyon izgalmas. Te melyiket olvastad utoljára?
Én a Végzetes flört (Flirt) című művet.
Reply baktimi
2:52 PM on February 4, 2013 
Zelamar: kösziköszi Igyekszem a folytatást is bepötyögni (mert már füzetben majdnem kész), de nem ígérek már semmit, mert tényleg nem tudok határidőt betartani. :D
Daróczi Zsuzsanna: köszönöm : ) A szárnyak folytatódik, nem hagyok félbe semmit, csak lassú vagyok másban, ha valamire úgy rákattanok, mint a Pillangómra. :D Ráadásul azt akkor szeretem írni, ha Anita Blake könyvet frissen kiolvastam, és mostanában a kiadó nem nagyon kényeztetett el minket AB könyvekkel.
Lissa: Köszönöm, eszméletlenül kedves tőled! Igen, elérkeztek egyfajta törékeny és szép kis boldogsághoz, még kapnak belőle egy kicsit a következő fejezetben is.
csintalanul: igen, a tavasz és a mámor! Olyannyira kiéheztem már a tavaszra, hogy nem győzök virágokat szagolgatni, színes ruhákat viselni, és úrrá lenni a téli depresszió hideg vasmarkain, amely a torkomat akarja szorongatni. Kell egy kis érzelem, romantika, napfény, sunshine :D És igen, jól látod: fejlődnek a karakterek, ahogy érik a kapcsolatuk is. Köszönöm a kommented!
Miluiel: hihihi köszi! :D Az esküvői meghívás? hát majd meglátod. :D Köszönöm, hogy olvasod! puszi

Köszönöm mindenkinek a kommenteket. A füzetembe bőszen írogatok, nemsokára begépelgetem amit eddig írtam, hogy haladjak is valamennyit, és ne várakoztassalak meg benneteket. Puszi! ;)
Reply baktimi
2:50 PM on February 4, 2013 
Gen: köszönyöm! *-* Megragadtad a történet lényegét! :D
Cissy: Édes vagy, nagyon szépen köszönöm! Az újabb szál még érlelődik, és nem lesz komoly szerepe a történetben. A maffiaszerű elrablásos sztori jópofa ötlet, de valószínűleg nem fogom beleírni, de elteszem a dobozkámba, köszi! Jaj az opera csodálatos élmény, örülök, hogy megszerettettem veled egy kicsit. Na igen, amikor én legutóbb láttam, hát? Szerintem már meséltem, hogy Pinkerton kicsit alacsonyabb, öregebb és kövérebb volt (pocakos) a kelleténél. :D :D Az énekesnő szépségét nem csodálhattam meg a vastag sminkréteg és a nagy távolság miatt (szerencsére?). XD
neko19: Én is köszönöm, hogy olvasod.
Reply Miluiel
2:33 AM on January 31, 2013 
Óóóóó nem ér, hogy így fejezted be! x3 Nagyon nem :D De annak nagyon örülök, hogy végre volt friss :) Olyan szexi volt az egész :P
Kíváncsi vagyok milyen bonyodalmat kerekítesz az esküvői meghívás köré :D kár, hogy ilyen ritkán frissítesz x3 Köszönöm, hogy olvashattam!
Reply csintalanul
1:50 PM on January 29, 2013 
Ezek a virágba boruló érzelmek hiányoztak a januári hidegben. (De a szálak bonyolódását is legalább ennyire várom.
De az élvezetek csúcsa Iruka karakterfejlődése: Most már legalább el meri játszani a férfit, legalábbis a színpadon.

Köszönöm, hogy elolvashattam!